Candy Crush Hilesi Ölümsüzlük Can hilesi 2014

Unknown | 16:13 | 0 yorum

Candy Crush hilesi, Candy Crush Hilesi 2014, Candy Crush Hilesi güncel, Candy Crush hilesi indir, Candy Crush Hilesi yeni, Candy Crush Hilesi çalışan, Candy Crush Hilesi şeker, Candy Crush hile,

Bu oyun seviyelere ayrılır ve her seviye tamamlamak için kendi gereksinimleri vardır . Hedef puan düzeyleri , jöle düzeyleri , madde damla düzeyleri , zaman aşımına seviyeleri ve şeker sipariş seviyeleri: Her seviye oluşan oyunlar çeşitli tamamlamak için oyuncular gerektirir . Candy Town , Bölüm 2 : Candy Factory , Bölüm 3 : Limonata Gölü , ve çok daha fazlası seviyeleri , Bölüm 1 gibi farklı bölüm bölünür . Candy Crush Saga Facebook sürümü şu anda 515 seviyeleri vardır ve Candy Crush Saga akıllı telefon sürümleri şu anda 485 seviyeleri var .
Candy Crush Saga bazen çalınabilir önce bir seviyeye kilidini açmak için bir oyuncu gerektirir . Bir oyuncu seviyesi 35 temizleyin kez düzeylerininsonraki seti kilidini açmak için gereklidir . Bundan sonra , Candy Crush Sagaaynı şeyi her 15 seviyeleri gerektirir . Düzeyleri yeni bir dizi , yardım için Facebook arkadaşlarınızı sorarak veya para ödeyerek açılabilir . Candy Crush Sagasmartphone sürümleri kullanıcıların üç düzeyde bir dizi oynayarak seviyeleri yeni bir dizi kilidini sağlayan bir özellik sunuyor , böylece üç görevleri tamamladıktan sonra birsonraki seviyeye ilerleme olabilir . Oyun Facebook bağlı değilken bu özellik yalnızca etkindir . Bir tek bir görevi günde tamamlayabilirsiniz . Tek bir macera tamamlandığında, Candy Crush Saga bir sonraki görevi oynamak için 24 saat beklemeniz gerekir diyor bir zamanlayıcı görüntüler .
Can ve Ölümsüzlük Hilesi Sayesinde Oyuna Gelen Kolaylıklar
-Daha eğlenceli emeksiz oyun.
-Her şeye kolayca sahip olabilme.
-Aynı yerleri sürekli oynamaktan kurtulma.
-Ve daha fazlası…
Aşağıdaki butona tıklayıp Candy Crush Ölümsüzlük ve Can Hilesi Apk indirin
indir_hemen

Category: , , , , , , ,

0 yorum